Spirituális Mester – Spiritiszta képzés

Képzéseink tökéletes első lépése annak, hogy elindulj Spirituális utadon!

Budapesti Stúdiónk képzése a Spirituális Mester – Spiritiszta képzés.

A képzés fél-1 éves időtartamú és 16 hétvégi napon vagy igény szerint hétköznap kerül megrendezésre!

Spiritiszta képzés

R

Reiki elsajátítása és beavatás mesteri szintig

R

AGM Aktív Szellemi módszer képzés

R

Atlantiszi Angyal Szertartások

R

Angyalkommunikáció

R

Bevezetés a Kristályok világába

R

Radiesztézia képzés

R

Atlantiszi és Fehérmágus technikák

R

Reinkarnációs utaztatás

R

Sorselemző képzések

Nagy János

Spirituális Tanító

2003-ban csöppentem bele az ezotéria csodálatos világába és 2010 óta tartok Spirituális tanfolyamokat, hogy mindenki számára könnyen elérhetőek legyenek a magas szintű, elméleti és gyakorlati spirituális tanítások. Az elmúlt 10 évben eddig több mint 1.000 Spirituális útkeresővel haladtunk együtt, a fény útján.

Mit adnak számodra a képzések?

Az egy éves Spiritiszta képzés rendkívül átfogó ismereteket nyújt számodra. Nagyon alapos, kiterjedt minden spirituális területre és nagyon komplex.

A képzésen rengeteg hatékony gyakorlati technikát tanulunk, amelyeket betudsz építeni a mindennapi életedbe és ezáltal tudsz segíteni saját magadnak és másoknak egy Egészségesebb, Boldogabb és Harmónikusabb Élet elérésben.

 

Reiki Mesteri Képzés

Fedezd fel az Univerzum gyógyító energiáit a REIKI segítségével! A Reiki egy kézrátételes harmonizáló technika, amely a személyiségfejlődésedben is nagyon sokat segít.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Az Angyalok világa

Az Angyal tanfolyamok megmutatják, hogyan vehetjük fel a kapcsolatot az angyalokkal, hogyan válhatnak az életünk részévé, hogy segíthessenek megoldani a mindennapok nehézségeit.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Radiesztézia

A Radiesztézia tanfolyamon elsajátíthatod a Lengyel pálca használatát, melynek segítségével olyan dolgokat teszel láthatóvá, amelyek a szem számára láthatatlanok!

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Lelki blokkoldó módszerek

A tanult módszerekkel segítünk feloldani a lelki problémákat. Segít az előző életekből áthozott hátráltató emlékek feloldásában, valamint a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Sorselemező módszerek

A képzésen tanult sorselemzési módszerekkel kielemezheted, hogy mire számíthatsz a jövőben, mit kerülj el, miben javíts, hogy egy teljesebb és szebb életet élhess.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Aktív Szellemi módszer

Az Aktív Szellemi Módszer F.E Eckard Strohm nevéhez fűződő energetikai egészségmegörző rendszer, mely az alkalmazás egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Kristálygyógyászat

A mai tudomány is elismeri, hogy a kövekkel való harmonizálás olyan terápia, amely hatással van a testre, lélekre, szellemre. A Kristályok hű társaink tudatos fejlődési utunkon is.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Gyógyító Fehér mágia

A Gyógyító fehér mágia tanfolyamon olyan Isteni eredetű pozitív energiákkal dolgozunk amely az emberek, állatok egészségének megőrzését szolgálja és segít boldogabb életet élni.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Reinkarnációs utaztatás

Az Utaztatás tanfolyam elvégzésével bárkit visszatudunk vinni több előző életébe, megtalálva és feloldva a jelen életét nehezítő és akadályoztató problémák okait.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Egyéb Képzések

Az életünket a tudatalattiban lévő hiedelmeink irányítják. A képzésen megtanuljuk, hogyan tudjuk azokat a korlátozó hiedelmeinket felülírni, amelyek nehezítik és akadályozzák az életünket.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Tanítványok véleménye a tanfolyamokról

“Kedves János! Köszönöm a vasárnapi Angyal tanfolyamot. Elmondhatatlan béke, nyugalom van bennem. Érzem az erőt magamban, tudom, hogy folytatnom kell. Biztos a sors akarta, hogy Téged válasszalak. Nagyon kegyes volt hozzám. Csak szeretettel tudok rád és azokra az emberekre gondolni, akikkel együtt voltam. Sok sikert kívánok mindenkinek. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Hamarosan találkozunk.”

Sz. Gitta

 

“Kedves János! A hálám örökké üldözni fog 🙂 Amit kaptunk tőled az Angyal tanfolyamon az egy másik világ, telis-tele csodával és ennek részese lenni nagyon-nagy megtiszteltetés! Amit tőled kaptunk és kapunk folyamatosan, azt ide leírni nem lehet!! Ezért,”csak”annyit tudok mondani:hálásan köszönöm!!! Türelmetlenül várom,a következő tanfolyamokat! Azt hiszem megtaláltam az utam amin járnom kell.”

F. Ibolya

Képzés Indulása

A Spirituális Mester – Spiritiszta képzést mindig a Reiki 1. Tanfolyammal indítjuk, itt találkozunk először és a képzés végén eltudod dönteni, hogy jössz-e velünk tovább.

Online is végezhető

A Spiritiszta képzés egy része végezhető online, Skype vagy Messenger segítségével. így akkor a 18 alkalom helyett 1 év alatt csak 5-6 napot kell összesen Budapestre utaznod. A tanfolyamok elméleti részét megcsináljuk online és a 6 személyes napon pedig begyakoroljuk a gyakorlatokat és megcsináljuk a beavatásokat. Beavatások csak személyes tanfolyamokon történnek!

Reiki 1. Tanfolyam

2024. Szeptember 14. SZOMBAT

Meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódsz az Isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítod a kézrátétellel történő harmonizálás alapjait.

A beavatásokon keresztül megtapasztalod a belső csatornáid megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámod és energiaszinted lényeges megemelkedését.

Gyakorlás során megtanulod azokat a kézpozíciókat, amelyek önmagad és mások harmonizálásához szükségesek.

A Tanfolyamok elvégzéséről a R.A.I Világszervezet által kiállított Nemzetközileg elismert Oklevelet adunk, amelyet már a tanfolyam végén átadunk számodra.

A Reiki 1 tanfolyam különálló tanfolyamként is végezhető, de a Spiritiszta képzésnek is ez az első tanfolyama. Csak személyesen végezhető!

A képzés tanfolyamai:

– Reiki 1. Tanfolyam

– Reiki 2. Tanfolyam

– Reiki Mester Tanfolyam

– Aktív Szellemi módszer 1.

–  Aktív Szellemi módszer 2.

– Aktív Szellemi módszer 3.

– Angyalkommunikáció 1. 

– Angyalkommunikáció 2. 

– Élet az Angyalokkal 

– Angyalterápa

– Radiesztézia Tanfolyam

– Kristály Tanfolyam

– “Gyógyító” Fehérmágia Alap Tanfolyam

– “Gyógyító” Fehérmágia Haladó I. Tanfolyam

– “Gyógyító” Fehérmágia Haladó II. Tanfolyam

– Metamorf masszázs tanfolyam

– Sorselemző Tanfolyam

– Reinkarnációs utaztató (Csak azoknak a tanítványoknak, akik a komplett képzést végigjárták)

A komplett Spiritiszta képzés 18 hétvégi vagy hétköznapi alkalomból áll, kb. 1 éves időtartamú és a képzés díja tanfolyamonként fizetve, 499.500 Ft, de egyben fizetve 99.400 Ft kedvezménnyel  399.900 Ft vagy pedig részletre 3 X 160.000 Ft. 

A képzést van lehetőség hétköznapi napokon is elvégezni, ebben az esetben 10% kedvezményt tudunk biztosítani, így 399.900 Ft helyett a komplett képzés 359.900 Ft-ba kerül.

Ha csak Reiki 1 tanfolyamra szeretnél jönni akkor a díj : 27 000 Ft  A Reiki 1. Tanfolyam után is csatlakozhatsz a Spiritiszta képzéshez!

Előfeltétel : Nincs

Következő időpont Budapesten : 2024.  Szeptember 14. szombat  9 – 17 óráig

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük a legtöbbet feltett kérdéseket és most megválaszoljuk őket.

Melyik Szövetséghez tartozik a tanfolyam?

A tanfolyam egy Nemzetközi Szövetség a Reiki Association International (RAI) tanfolyama.

Online el lehet-e végezni a tanfolyamot?

A Spiritiszta képzés egy része végezhető online is, Skype vagy Messenger segítségével. így akkor a 18 alkalom helyett csak 6 napot kell összesen Budapestre utaznod. A tanfolyamok elméleti részét megcsináljuk online és az 6 személyes napon pedig begyakoroljuk a gyakorlatokat és megcsináljuk a beavatásokat.

Szükséges-e valamilyen előképzettség a tanfolyamhoz?

Nem szükséges. Egy Angyal tanfolyam tökéletes első lépése annak, hogy elindulj Spirituális utadon
és kezedbe vedd életed irányítását!

Gyerekek is jöhetnek a tanfolyamra?

A tanfolyamok kifejezetten felnőtteknek szólnak, de ha van olyan 12 éven felüli gyermeked és szeretne jönni, akkor kérlek keress meg.

Mennyien leszünk a tanfolyamon?

A tanfolyamok max 6-8 fővel indulnak, így garantált a családias légkör és a gyakorlás. Minden tanfolyamon szövődnek barátságok.

Ki tartja a tanfolyamot?

A tanfolyamokat Nagy János Reiki Mester Tanár, Spirituális tanító tartja, aki a Nemzetközi RAI szövetség tanára. János 2003-ban ismerkedett meg a Spiritualitás csodálatos világával és 2010 óta tart rendszeresen tanfolyamokat.

Van-e Beavatás a tanfolyamon?

A Reiki tanfolyamokon van kifejezetten energetikai beavatás, a többi tanfolyamon pedig több olyan rituálét is elvégzünk, ami jelentős energetikai tisztítással és rezgésemelkedéssel jár.

Hogyan készüljek a tanfolyami napra?

Semmilyen különös előkészület nem szükséges a tanfolyamra. Amit kérünk, hogy kipihenten érkezz és kényelmes világos ruhába gyere. Hideg, könnyű ebédet és jegyzetfüzetet hozz majd magaddal.

Hogyan kell fizetni a tanfolyam díjat?

30.000 Ft előleget szükséges elutalni a helyfoglaláshoz, a maradék díjat tanfolyamon rendezzük készpénzben. Természetesen van lehetőség elutalni a teljes tanfolyam díjat is.

Hol lesz megtartva a tanfolyam?

A tanfolyamot Budapesten Zuglóban tartjuk, amely tömegközlekedéssel és autóval is nagyon könnyen megközelíthető. A parkolás ingyenes.

Ha esetleg még van olyan kérdésed, amire nem kaptál választ, kérlek írj a info@reikitanfolyam.hu e-mail címre.

Jelentkezés a Spiritiszta képzésre

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a képzésekre. A kérelem elküldése után fogsz kapni egy e-mailt a helyfoglalásról és egy díjbekérőt, amelyen befizetheted a tanfolyam díjának előlegét.

Ha bármilyen tanfolyamot elvégeztél nálam, a tanfolyam után is bármikor lesz lehetőséged gyakorlásra, díjmentes tanfolyam ismétlésre és tapasztalat cserére. Erről a lehetőségről a tanfolyamon fogunk beszélni.

Ez is fontos :

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és pszichés ill. testi problémáknál nem fogok javasolni semmilyen gyógyszeres ill. ezoterikus terápiát a szakszerű orvosi ellátás helyett.

A Spirituális tanfolyamok célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

A képzések, kezelések nem helyettesítik, hanem csak kiegészítik a szakszerű orvosi ellátást.