Reiki Tanfolyamok

Fedezd fel a kezedben lévő Gyógyító Erőt!

A Reiki egy kézrátételes harmonizáló technika, amely a személyiségfejlődésedben is nagyon sokat segít. Rendkívül népszerű a világon, napjainkban egyre többen sajátítják el ezt a csodálatos módszert. A Reiki tökéletes eszköze az testi-lelki egészség megőrzésének és nagyon jól használható fizikai és pszichés problémák kezelésére is. Segítségével tudsz segíteni önmagadon és másokon. A Reiki megmutatja az utat az Egészség, tudatosság és a belső béke irányába.

Fedezd fel az Univerzum harmonizáló energiáját a REIKI segítségével!

A Reiki Dr. Mikao Usui által újra felfedezett rendszer, amely az intelligens isteni energia közvetítésén alapul.

A Reiki használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segítheti az egészség megőrzését.

A Reikit használó ember ellenállóbbá válhat az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai.

A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik.

A Reikit bárki elsajátíthatja. Egyszerű a használata és bizonyítottan hatékony. A beavatottak hite elmélyül, nyitottabbak lesznek, életük harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb lesz. A reiki segítségével egyensúlyba hozhatod a tested, a lelked és a szellemed.

Nagy János

Reiki mester tanár

2003-ban csöppentem bele a Reiki világába és 2010 óta tanítom a Reikit, hogy mindenki számára könnyen elérhetőek legyenek a magas szintű, elméleti és gyakorlati REIKI tanítások. Idáig világszerte már több millióan sajátították el a REIKI tudást, és gyakorolják minden nap.

Mit ad számodra a tanfolyam?

A Reikit bárki elsajátíthatja. Egyszerű a használata és nagyon sok esetben hatékony. A beavatottak hite elmélyül, nyitottabbak lesznek, életük harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb lesz. A reiki segítségével egyensúlyba hozhatod a tested, a lelked és a szellemed.

Milyen előnyökkel

jár a REIKI ?

Mindenkinek a saját kezében van az egészsége, tehetünk érte, hogy jó körülmények között egészségesen élhessünk!

A Teremts Jövőt Spirituális Akadémia tanfolyamain megtanulhatod azokat a módszereket, amelyekkel a saját életed jól irányíthatod, visszanyerheted ill. megőrizheted az életedbe a harmóniát.
Sikeres és boldog életet élhetsz!

Kezedbe veheted életed irányítását!

 A Reiki az egészségmegőrzés, gyógyulás, önmegismerés vagy szellemi fejlődés – mindegy, hogy miért gyakorlod, olyan eszközöket kaphatsz a kezedbe, amelyek előremozdítják életedet. Határozottabb és magabiztosabb személyiség leszel.

Segíthetsz magadon és másokon

A Reiki egy olyan szeretetteljes gyógymód, amellyel nemcsak önmagadon, hanem másokon is segíthetsz. A kezelések olyan öngyógyító folyamatokat indítanak el, amelyek segíthetnek visszaállítani a harmóniát test-lélek és szellemi szinten.

Tehetsz egészségedért

A Reiki aktivizálja a test öngyógyító folyamatait, támogatja a szervezet méregtelenítését, enyhíti és megszünteti a fájdalmakat, oldja a stresszt, fokozza a fizikai és szellemi teljesítményed és ellenállóbbá tesz a káros környezeti hatásokkal szemben.

Tanítványok véleménye a tanfolyamokról

„Úgy vélem, hogy a tanítót mint fogalom azt teljes egészében rád szabták! Sok dolgot le lehetne írni pozitív dolgokat amiket átadtál és ahogyan a tanítványokat oktatod és a tanfolyam után sem engeded el kezüket. De ezeket át, illetve meg kell élni. Én azok közé a szerencsések közé tartozom akik ezt megtették! Tudom, hogy találkozunk még, hisz van mit tanulnom még! Kívánom, hogy sok út kereső találjon meg téged akiknek te bizton segítesz!

K. Róbert

 

“Nagyszerű és csodálatos volt a Reiki 1-es tanfolyam. Pillanatok alatt családias hangulat alakult ki a tanítványok között és ez Neked köszönhető! Bepillantást nyerhettem egy csodálatos világba, ami csak egyre jobban érdekel ezután. Végig fogom járni az egész spirituális mester képzést. Nagy öröm és boldogság töltött el a Beavatás után. Egész életemben erre a pillanatra vártam. Nagyon szépen köszönök mindent!

B. Ottó

Végezhető Tanfolyamok

A Reiki tanfolyamok a Reiki Associaton International Nemzetközi szervezet tanfolyamai, így a tanfolyamok elvégzéséről egy nemzetközileg elismert Oklevelet fog neked kiállítani a szervezet, amelyet már a tanfolyamon megkapsz.

Reiki 1. Tanfolyam

2024. Szeptember 14. szombat

Meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódsz az Isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítod a kézrátétellel történő harmonizálás alapjait.

A beavatásokon keresztül megtapasztalod a belső csatornáid megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámod és energiaszinted lényeges megemelkedését.

 

Gyakorlás során megtanulod azokat a kézpozíciókat, amelyek önmagad és mások harmonizálásához szükségesek.

A Tanfolyamok elvégzéséről a R.A.I Világszervezet által kiállított Nemzetközileg elismert Oklevelet adunk, amelyet már a tanfolyam végén átadunk számodra.

A tanfolyam díja : 27.000 Ft

Előfeltétel : Nincs 

Ellenjavallat: Ha bármilyen gyógyszeres kezelés alatt állsz, akkor kérlek halasszuk a tanfolyamot későbbi időpontra.

Következő időpont Budapesten : 2024. Július 17. Szerda és Szeptember 14. szombat  9 – 17 óráig

Reiki 2. Tanfolyam

2024. Június 8.

Ezen a tanfolyamon megismerkedsz a 2. Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával.

A beavatással ismét megemelkedik a rezgésszámod és az energiaszinted. Lehetővé válik a távkezelés is.

 

 

A Tanfolyamok elvégzéséről a R.A.I Világszervezet által kiállított Nemzetközileg elismert Oklevelet adunk, amelyet már a tanfolyam végén átadunk számodra.

A tanfolyam díja : 34.500 Ft

Előfeltétel : Reiki 1. tanfolyam

Következő időpont Budapesten : 2024. Június 8. szombat

Reiki Mester Tanfolyam

2024. Augusztus 10.

Ez a tanfolyam az első lépés a Mesterré válás útján.

A beavatáson keresztül többszörösére emelkedik a rezgésszámod és az energiaszinted. A kapott szimbólum hozzáférést biztosít a Mester energiához.

 

A Tanfolyamok elvégzéséről a R.A.I Világszervezet által kiállított Nemzetközileg elismert Oklevelet adunk, amelyet már a tanfolyam végén átadunk számodra.

A tanfolyam díja : 59.500 Ft

Előfeltétel : Reiki 1. és 2. tanfolyam

Következő időpont Budapesten : 2024. Augusztus 10. szombat

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük a legtöbbet feltett kérdéseket és most megválaszoljuk őket.

Melyik Reiki vonalhoz tartozik a tanfolyam?

A tanfolyam egy Nemzetközi Reiki szövetség a Reiki Association International (RAI) tanfolyama.

Online el lehet-e végezni a tanfolyamot?

A Reikit csak személyes tanfolyamon lehet elsajátítani, a szükséges Beavatás is személyes jelentétet igényel. Így nincs lehetőség online elsajátítani a képzést. 

Szükséges-e valamilyen előképzettség a tanfolyamhoz?

Nem szükséges. Egy Reiki képzés tökéletes első lépése annak, hogy elindulj Spirituális utadon
és kezedbe vedd életed irányítását!

Gyerekek is jöhetnek a tanfolyamra?

A tanfolyamok kifejezetten felnőtteknek szólnak, de ha van olyan 12 éven felüli gyermeked és szeretne jönni, akkor kérlek keress meg.

Mennyien leszünk a tanfolyamon?

A tanfolyamok max 8-10 fővel indulnak, így garantált a családias légkör és a gyakorlás. Minden tanfolyamon szövődnek barátságok.

Ki tartja a tanfolyamot?

A tanfolyamokat Nagy János Reiki Mester tanár tartja, aki a Nemzetközi RAI szövetség tanára. Jánost 2003-ban avatták be a Reikibe és 2010 óta tart rendszeresen tanfolyamokat.

Mit jelent a Beavatás a tanfolyamon?

A Reiki beavatás egy olyan meghitt szertartás, amikor is megkapod a jogosultságot arra, hogy erre az Isteni energiára rácsatlakozz és egyben kapsz egy energetikai tisztítást is.

Hogyan készüljek a tanfolyami napra?

Semmilyen különös előkészület nem szükséges a tanfolyamra. Amit kérünk, hogy kipihenten érkezz és kényelmes világos ruhába gyere. Hideg, könnyű ebédet hozz majd magaddal.

Hogyan kell fizetni a tanfolyam díjat?

7.000 Ft előleget szükséges elutalni a helyfoglaláshoz, a maradék 20.000 Ft-ot a tanfolyamon rendezzük készpénzben. Természetesen van lehetőség elutalni a teljes tanfolyam díjat is.

Hol lesz megtartva a tanfolyam?

A tanfolyamot Budapesten Zuglóban tartjuk, amely tömegközlekedéssel és autóval is nagyon könnyen megközelíthető. A parkolás ingyenes.

Ha esetleg még van olyan kérdésed, amire nem kaptál választ, kérlek írj a info@reikitanfolyam.hu e-mail címre, vagy hívj a 06-70-000-0000 telefonszámon.

Jelentkezés a tanfolyamra


Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a tanfolyamokra. A kérelem elküldése után fogsz kapni egy e-mailt a helyfoglalásról és egy díjbekérőt, amelyen befizetheted a tanfolyam díjának előlegét.

Ha a reiki bármelyik fokozatát elvégezted nálam, a tanfolyam után is bármikor lesz lehetőséged gyakorlásra, díjmentes tanfolyam ismétlésre és tapasztalat cserére. Erről a lehetőségről a tanfolyamon fogunk beszélni.

Ez is fontos :

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen gyógyszeres terápiát.

A spirituális gyógyító tanfolyamok célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

A képzések, kezelések nem helyettesítik, hanem csak kiegészítik a szakszerű orvosi ellátást.