Kristályvarázs Tanfolyam

Változtasd meg az Életedet a Kristályok segítségével!

A kristályok a test energiáira ható rezgéseik révén hatékony testi, érzelmi és szellemi gyógyításra képesek. Tudtad, hogy a kristályokat mintegy 5.000 éve használják?  A tanfolyamon megtanítjuk neked, hogy melyik kristály milyen gyógyító hatással rendelkezik és miben tudja segíteni az Életed.

A kristályok évezredek óta tárolják a föld mélyéből és az univerzumból érkező finom energiákat és rezgéseket. Fizikai és energetikai formájuk segítségével képesek elnyelni, raktározni, visszasugározni az energiákat, az ember fizikai és éteri testében pedig növelik az életerőt, segítik az energiaáramlást.

A kristályok a test energiáira ható rezgéseik révén hatékony testi, érzelmi és szellemi gyógyításra képesek.

A kristálygyógyászok által használt kristályok többsége valamilyen ásvány, a föld kezdeti korszakában kb. mintegy 5 milliárd évvel ezelőtt keletkezett. Ahhoz, hogy egy ásvány a kristály nevet kiérdemelje, az őt alkotó atomoknak szabályos szerkezetbe kell rendeződniük.

Ez az elrendeződés szabja meg a kristály tulajdonságait, keménységét és a színét, mintázatát. Törékenynek és mozdulatlannak tűnnek, molekuláris szinten azonban valóságos energiabombák.

 

Mit ad számodra a tanfolyam?

A tanfolyamon több hatékony tisztítási módszereket sajátíthatsz el és megbeszéljük azt is, hogy hogyan tudod a kristályokat feltölteni a természet erejével.

Megtanulod hogyan tudod visszaállítani az egyensúlyt és a harmóniát az Életedbe a kristályok segítségével.

Megismerkedsz azokkal a módszerekkel, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy pl. védelmet tegyél magadra ill a családodra, vagy több pénzt vonz be az életedbe.A káros sugárzások elleni védelemben is nagy szerepet játszanak a kristályok, de a szerelmi életed is fellendítheted a segítségükkel.

Ha szeretnél az Angyalokkal kapcsolatot teremteni, ezt az összehangolódást is segíthetik ezek a csodálatos ásványok és növelik az Angyali energiákat is!

Rengeteg gyakorlati dolgot megtanítok neked, amellyel segítheted az Életed különböző területeit és amelyeket én is nap mint nap alkalmazok.

Tanítványok véleménye a tanfolyamokról

“Kedves János! Köszönöm a vasárnapi Angyal tanfolyamot. Elmondhatatlan béke, nyugalom van bennem. Érzem az erőt magamban, tudom, hogy folytatnom kell. Biztos a sors akarta, hogy Téged válasszalak. Nagyon kegyes volt hozzám. Csak szeretettel tudok rád és azokra az emberekre gondolni, akikkel együtt voltam. Sok sikert kívánok mindenkinek. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Hamarosan találkozunk.”

Sz. Gitta

 

“Kedves János! A hálám örökké üldözni fog 🙂 Amit kaptunk tőled az Angyal tanfolyamon az egy másik világ, telis-tele csodával és ennek részese lenni nagyon-nagy megtiszteltetés! Amit tőled kaptunk és kapunk folyamatosan, azt ide leírni nem lehet!! Ezért,”csak”annyit tudok mondani:hálásan köszönöm!!! Türelmetlenül várom,a következő tanfolyamokat! Azt hiszem megtaláltam az utam amin járnom kell.”

F. Ibolya

Végezhető Tanfolyamok

A  tanfolyam elvégzéséről Oklevelet fogunk neked kiállítani, amelyet már a tanfolyamon átadunk neked!

KRISTÁLYVARÁZS

Tanfolyam

A mai tudomány is elismeri, hogy a kövekkel való harmonizálás olyan terápia, amely hatással van a testre, lélekre, szellemre.

A Kristályvarázs alaptanfolyamon 20 olyan kővel ismertetlek meg, mely nagyon pozitív hatással lesz az életedre.

 

Segítik a szerelmi életed, megvédik az egészségedet, támogatják a spirituális fejlődésedet, sikert és anyagi bőséget vonzanak be az életedbe. Megtanulunk a kövekkel testet, lelket, szellemet harmonizálni.

A Tanfolyamok elvégzéséről Oklevelet adunk, amelyet már a tanfolyam végén átadunk számodra.

A tanfolyam díja : 18.000 Ft

Feltétel : A Kristály tanfolyamok csak a Spirituális Mester – Spiritiszta tanfolyamok keretein belül érhetőek el.

Következő időpont Budapesten : Egyeztetve a Spiritiszta képzés résztvevőivel

Ez is fontos :

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen gyógyszeres terápiát.

A spirituális gyógyító tanfolyamok célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

A képzések, kezelések nem helyettesítik, hanem csak kiegészítik a szakszerű orvosi ellátást.