Reinkarnációs Utaztatás Tanfolyam

Menj végig életed történetén!

A jelen életedben történő tapasztalások abból erednek, hogy mit hoztál magaddal előző életeidből.

Az utazás alatt mélyebben megismerheted önmagad, a karmikus feladataid és az életterületed blokkjait és ezáltal rálátásod lesz a jelenlegi életed történéseire.

Mit ad számodra az utazás?

Minden, amit valaha átéltél – akár mostanában, akár pár évszázada, az újra megnézhető. Áttekinthető formában áll a rendelkezésedre.

Az utazás alatt feltérképezzük a problémád valódi okait, nagyon sok kérdésedre választ kapsz, levonhatod a következtetést és  felülírjuk a régi programokat és ezzel elindul a pozitív változás!

Tanítványok véleménye a tanfolyamokról

“Kedves János! Köszönöm a vasárnapi Angyal tanfolyamot. Elmondhatatlan béke, nyugalom van bennem. Érzem az erőt magamban, tudom, hogy folytatnom kell. Biztos a sors akarta, hogy Téged válasszalak. Nagyon kegyes volt hozzám. Csak szeretettel tudok rád és azokra az emberekre gondolni, akikkel együtt voltam. Sok sikert kívánok mindenkinek. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Hamarosan találkozunk.”

Sz. Gitta

 

“Kedves János! A hálám örökké üldözni fog 🙂 Amit kaptunk tőled az Angyal tanfolyamon az egy másik világ, telis-tele csodával és ennek részese lenni nagyon-nagy megtiszteltetés! Amit tőled kaptunk és kapunk folyamatosan, azt ide leírni nem lehet!! Ezért,”csak”annyit tudok mondani:hálásan köszönöm!!! Türelmetlenül várom,a következő tanfolyamokat! Azt hiszem megtaláltam az utam amin járnom kell.”

F. Ibolya

Végezhető Tanfolyam

REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁS

Tanfolyam

A tanfolyamon egy Utaztatás meditáció keretében visszapillantást nyerhetsz korábbi életeidbe ezáltal sok kérdésedre választ kapva.

Megismerkedünk a Karma fogalmával és megtanuljuk hogyan hat az életünkre, segítve ezzel azt a felismerést, hogy mi az amin változtatnunk kell és milyen dolgokat kell megélnünk

A tanfolyam díja : 18.000 Ft

Feltétel : Az utaztató tanfolyam és a reinkarnációs utazás csak a Spirituális Mester – Spiritiszta tanfolyamok keretein belül érhetőek el.

Következő időpont Budapesten : Egyeztetve a Spiritiszta képzés résztvevőivel

Ez is fontos :

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi, pszichológiai, pszichoterápiás képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen gyógyszeres terápiát.

A spirituális gyógyító tanfolyamok célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

A képzések, kezelések nem helyettesítik, hanem csak kiegészítik a szakszerű orvosi ellátást.

A reinkarnációs utazás nem hipnózisban történik, hanem egy vezetett meditáció alapján.