Sorselemzés Képzés

Ismerd meg Önmagad!

A Tarot és a Számmisztika egy kiváló önismereti eszköz és egy pontos iránymutató is egyben, megmutatja a helyes utat, amit ha követsz a testi, lelki gyógyulásodhoz vezet el!

A tarot istentől kapott ajándék. A mondás szerint Ábrahám kapta istentől. A XVIII. századig mint babonás eszközt használták, míg Court De Gebelin felfedezte annak jelentőségét. Tekinthetjük egy különleges kártyajátéknak is, mivel a kártyavetés segítségével, a lapok megfelelő értelmezésével megváltoztathatjuk életünket.

Minden lapnak arkangyali szintje és angyali kisugárzása van, ezért különös tisztelettel fordulunk a Tarothoz segítségért.

A kártya nevéből következtethetünk, hogy mire is használható ez a módszer, hiszen a tarot szó jelentése útvonalat jelent, amit értelmezhetünk a felismerés útjaként is. Amit még lényeges tudnunk erről a típusú kártyavetésről, hogy ez nem egy jóslás, hanem egy ősi sorselemző módszer.

Lenyűgöző képei nagyon titokzatosak és varázslatosak, felébreszti kíváncsiságunkat. Működését a mai napig rejtély övezi, ám ha rá hangolódunk a képekre, jobban megérthetjük önmagunkat és a körülöttünk zajló eseményeket.

 

Mit ad számodra a tanfolyam?

A Tarot tanfolyamon többek között választ fogsz kapni olyan kérdésekre, mint pl. hogyan alkalmazhatod a Tarot-ot a tanácskérésnél? Hogyan és mit tudhatsz meg a képeken keresztül? Mire is világít rá a Tarot?

Az intuíció fog segítséget nyújtani a kártyalapok szimbolikájának értelmezésében, a teljes megértéséhez viszont elengedhetetlen az egyes kártyalapok pontos ismerete. Tanfolyamunkon megismerheted a Tarot rendszerét, felépítését és szimbolikáját, az egyes kártyalapok titokzatos jelentését, és a kirakási módszereket. Ezáltal mint önismereti módszerrel, egyre jobban felfedezed saját lelked, megtanulsz bízni ösztöneidben, intuícióidban.

Tanítványok véleménye a tanfolyamokról

“Kedves János! Köszönöm a vasárnapi Angyal tanfolyamot. Elmondhatatlan béke, nyugalom van bennem. Érzem az erőt magamban, tudom, hogy folytatnom kell. Biztos a sors akarta, hogy Téged válasszalak. Nagyon kegyes volt hozzám. Csak szeretettel tudok rád és azokra az emberekre gondolni, akikkel együtt voltam. Sok sikert kívánok mindenkinek. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Hamarosan találkozunk.”

Sz. Gitta

 

“Kedves János! A hálám örökké üldözni fog 🙂 Amit kaptunk tőled az Angyal tanfolyamon az egy másik világ, telis-tele csodával és ennek részese lenni nagyon-nagy megtiszteltetés! Amit tőled kaptunk és kapunk folyamatosan, azt ide leírni nem lehet!! Ezért,”csak”annyit tudok mondani:hálásan köszönöm!!! Türelmetlenül várom,a következő tanfolyamokat! Azt hiszem megtaláltam az utam amin járnom kell.”

F. Ibolya

Végezhető Tanfolyamok

A  tanfolyam elvégzéséről Oklevelet fogunk neked kiállítani, amelyet már a tanfolyamon átadunk neked!

SORSELEMZŐ

Tanfolyam

A Spiritiszta képzés Sorselemző tanfolyamán Tarot kártyavetést és Számmisztikát tanulunk.  A kártyák és a számmisztika megismerése segít helyes döntéseket hozni és előre látni a döntéseid eredményét. Tanácsokat fogsz kapni, hogy mit kerülj el, miben változtass, hogy egy teljesebb és szebb életet élhess.

 

 A képzés elvégzése után megtudod hogyan veheted kezedbe az életed feletti irányítást, hogyan teremthetsz bőséget, harmóniát és egészséget a mindennapokra! Megtanulod hogyan lehet könnyebb, egyszerűbb és stresszmentesebb és életet élni a Tarot kártya segítségével.

A Tanfolyamok elvégzéséről Oklevelet adunk, amelyet már a tanfolyam végén átadunk számodra.

A tanfolyam 2 napos és a díja : 30.000 Ft

Feltétel : A Tarot és a Számmisztika tanfolyamok csak a Spirituális Mester – Spiritiszta tanfolyamok keretein belül érhetőek el.

Következő időpont Budapesten : Egyeztetve a Spiritiszta képzés résztvevőivel