Radiesztézia Tanfolyam

Mérd a láthatatlant!

A radiesztézia tanfolyamon elsajátíthatod a Lengyel pálca használatát, melynek segítségével olyan dolgokat teszel láthatóvá, amelyek a szem számára láthatatlanok!

A Radiesztézia sugárzásérzékelést, -észlelést jelent, ami az
élőlények képessége. „A hatodik érzéket képviseli, amely az állatoknál tökéletesen működik, az ember részéről pedig a szellem, a gondolat, győzelme az anyag fölött.

Napjainkban szerencsére, elsősorban az emberek egészségének és a környezet védelmének érdekében, újra előtérbe került ez a radiesztéziai vizsgálati módszer és eljárás, azaz a káros földsugárzások mérése és árnyékolása.

A Föld, az égitestek és a körülöttünk létező minden tárgy sugárzást bocsát ki, de nem minden sugárzás veszélyezteti az ember egészségét.

Az emberi egészségre károsan ható sugárzások közül kétfélét különböztetünk meg. Az egyik a természetes sugárzás, mely a föld mélyéből (pl. töréspontok, ásványok, vízér, stb.), illetve a világűrből (pl. Hartmann, Curry, bolygók sugárzása, stb.) érkezik,
a másik pedig a technikai berendezések sugárzása, melyet az emberi tevékenység pl. mikrosütő, wi-fi router, mobiltelefon, használata hoz létre. Ezt nevezzük elektroszmognak.

 

 

Nagy János

Radiesztézia tanár

2006-ben csöppentem bele a radiesztéza világába és 2010 óta tartok Radiesztézia tanfolyamokat, hogy mindenki számára könnyen elérhetőek legyenek a magas szintű, elméleti és gyakorlati radiesztéziával kapcsolatos tanítások. Idáig világszerte már több millióan sajátították el a tudást és veszik igénybe nap mint nap a radiesztéziai eszközeik segítségét.

Mit ad számodra a tanfolyam?

A pálca segítségével kitudod mérni a csakrák és az aura működését, méreteit, az ételek, italok energiaszintjeit, az emberek számára káros vízereket és Hartmann hálót. Szintén mérhető a pálcával az Angyalok és más Szellemi lények jelenléte és energiája.

Mérhető a televízió, a mikrohullámú sütő vagy bármilyen elektromos készülék sugárzása, így lehetőségünk van arra, hogy elkerüljük ezeket a káros sugárzásokat!

Tanítványok véleménye a tanfolyamokról

“Kedves János! Köszönöm a vasárnapi Angyal tanfolyamot. Elmondhatatlan béke, nyugalom van bennem. Érzem az erőt magamban, tudom, hogy folytatnom kell. Biztos a sors akarta, hogy Téged válasszalak. Nagyon kegyes volt hozzám. Csak szeretettel tudok rád és azokra az emberekre gondolni, akikkel együtt voltam. Sok sikert kívánok mindenkinek. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Hamarosan találkozunk.”

Sz. Gitta

 

“Kedves János! A hálám örökké üldözni fog 🙂 Amit kaptunk tőled az Angyal tanfolyamon az egy másik világ, telis-tele csodával és ennek részese lenni nagyon-nagy megtiszteltetés! Amit tőled kaptunk és kapunk folyamatosan, azt ide leírni nem lehet!! Ezért,”csak”annyit tudok mondani:hálásan köszönöm!!! Türelmetlenül várom,a következő tanfolyamokat! Azt hiszem megtaláltam az utam amin járnom kell.”

F. Ibolya

Végezhető Tanfolyamok

A  tanfolyam elvégzéséről Oklevelet fogunk neked kiállítani, amelyet már a tanfolyamon átadunk neked!

RADIESZTÉZIA

Tanfolyam

A tanfolyam anyagából megtanulod azt, hogyan tudsz helyes választ kapni a pálca segítségével egy eldöntendő kérdésre, pontos választ ad különböző életszituációkban.

A pálcázás fejleszti érzékeinket, intuíciónkat. Erősíti a koncentrációs képességed!

 

A pálca segítségével kimérheted a lakásodat, így megtudod állapítani, hogy hol van a szobában a számodra legelőnyösebb fekhely, ahol nyugodtan tudsz majd pihenni.

A pálca segítségével megtalálhatod az elveszettnek hitt tárgyaidat.

A Tanfolyamok elvégzéséről Oklevelet adunk, amelyet már a tanfolyam végén átadunk számodra.

A tanfolyam díja : 18.000 Ft

Feltétel : A Radiesztézia tanfolyam csak a Spirituális Mester – Spiritiszta tanfolyamok keretein belül érhetőek el.

Következő időpont Budapesten : Egyeztetve a Spiritiszta képzés résztvevőivel

Ez is fontos :

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen gyógyszeres terápiát.

A spirituális gyógyító tanfolyamok célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

A képzések, kezelések nem helyettesítik, hanem csak kiegészítik a szakszerű orvosi ellátást.