Gyógyító Fehérmágia Tanfolyamok

Lépj át ezen a kapun és vedd kezedbe Életed irányítását!

A SZERETET-nél nagyobb ERŐ nincsen!

A fehér mágia gyakorlója tudja, hogy minden egy, és minden tette ebből az ismeretből fakad. A fehér mágia kifelé irányul, saját magunktól embertársaink felé. A fehér mágia hajtóereje a szeretet, a segíteni akarás. A fehér mágia mindig rejtve fejti ki erejét, és sohasem erőszakos. A fehér mágia ad, és nem vár hálát viszonzásul, mert ez a természet. Minden egy, és ez az egység az oka annak, hogy visszakapsz mindent, amit adsz. Azt aratod le amit elvetettél. Minden jótett elnyeri jutalmát.

 

 A mágia maga az Élet tudása. Az a tudás, ami a körülöttünk, és a bennünk történő cselekmények, gondolatok, érzelmek, és nem cselekmények közötti összefüggést világosan látja, átlátja, és tudja. A mágus az a létező, aki cselekedeteivel ezeket az összefüggéseket tudatosan felhasználva él.

A mágia az a csodás hatalom, melynél fogva rejtélyes módon, természetfölötti eszközök segítségével, a természet rendjétől eltérő csodás dolgokat vihetünk véghez. A mágiába vetett hit már az ősidőkben keletkezett, mikor még az ember, a természet jelenségeinek összefüggését nem ismerte, a természetet megszemélyesítette.

Napjainkban a mágusok alapos és gondos kutatói a Természetnek, ők jártasságuk által tudják hogyan hozzanak létre olyan hatást, ami a hétköznapi ember számára csodának tűnik.

BÁRMILYEN kívánt változást el lehet érni, ha alkalmazzuk a megfelelő fajtájú és mértékű Erőt, a megfelelő módon, a megfelelő közvetítőn keresztül, a megfelelő tárgyra.

 

Mit ad számodra a tanfolyam?

A tanfolyamokon megismerkedsz az Univerzális törvényekkel, amelyek alakítják életünket.  A képzésen kifejezetten olyan technikákkal ismerkedsz meg, amelyek jobbá tehetik és jobb irányba terelik az életed. A tanult módszerek helyreállíthatják a Testi, lelki, szellemi egyensúlyt, beindítva ezáltal az öngyógyító folyamatokat.

 

Tanítványok véleménye a tanfolyamokról

“Kedves János! Köszönöm a vasárnapi Angyal tanfolyamot. Elmondhatatlan béke, nyugalom van bennem. Érzem az erőt magamban, tudom, hogy folytatnom kell. Biztos a sors akarta, hogy Téged válasszalak. Nagyon kegyes volt hozzám. Csak szeretettel tudok rád és azokra az emberekre gondolni, akikkel együtt voltam. Sok sikert kívánok mindenkinek. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Hamarosan találkozunk.”

Sz. Gitta

 

“Kedves János! A hálám örökké üldözni fog 🙂 Amit kaptunk tőled az Angyal tanfolyamon az egy másik világ, telis-tele csodával és ennek részese lenni nagyon-nagy megtiszteltetés! Amit tőled kaptunk és kapunk folyamatosan, azt ide leírni nem lehet!! Ezért,”csak”annyit tudok mondani:hálásan köszönöm!!! Türelmetlenül várom,a következő tanfolyamokat! Azt hiszem megtaláltam az utam amin járnom kell.”

F. Ibolya

Végezhető Tanfolyamok

A tanfolyamok elvégzéséről Oklevelet fogunk neked kiállítani amelyet már a tanfolyamon átadunk neked!

Gyógyító FEHÉRMÁGIA 1.

Tanfolyam

Mágikus védelmek készítése, aura tisztítás, helységtakarítás ártó energiáktól és lényektől.

Egészséget károsító átkok, elementárok, rontások érzékelése, levétele és hatásai . Csakra és Aura tisztítási technikák.Tárgyak megtisztítása negatív energiáktól.

 

A Tanfolyamok elvégzéséről Oklevelet adunk, amelyet már a tanfolyam végén átadunk számodra.

A tanfolyam díja : 18.000 Ft

Feltétel : A Gyógyító Fehérmágia tanfolyamok csak a Spirituális Mester – Spiritiszta tanfolyamok keretein belül érhetőek el.

Következő időpont Budapesten : Egyeztetve a Spiritiszta képzés résztvevőivel

Gyógyító Fehérmágia 2.

TANFOLYAM

Energiák létrehozása, érzékelése, irányítása, összpontosítása. Tárgyak és folyadékok programozása, (programozott ital készítés),

Talizmánok és amulettek készítése, távharmonizálás, szenteltvíz készítés, lakásszentelés. Atlantiszi technikák bemutatása

 

A tanfolyam díja : 18.000 Ft

Előfeltétel : A Gyógyító Fehérmágia tanfolyamok csak a Spirituális Mester – Spiritiszta tanfolyamok keretein belül érhetőek el.

Következő időpont Budapesten : Egyeztetve a Spiritiszta képzés résztvevőivel

Gyógyító FEHÉRMÁGIA 3.

Tanfolyam

A legmagasabb szintű Aura és Csakra mélyharmonizáló technikák megismerése.

Tisztánlátás és tisztánérzékelés gyakorlatok

A Tanfolyamok elvégzéséről Oklevél kerül kiállításra, amelyet már a tanfolyam végén átadunk számodra.

A tanfolyam díja : 18.000 Ft

Előfeltétel : A Gyógyító Fehérmágia tanfolyamok csak a Spirituális Mester – Spiritiszta tanfolyamok keretein belül érhetőek el.

Következő időpont Budapesten : Egyeztetve a Spiritiszta képzés résztvevőivel

Ez is fontos :

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen gyógyszeres terápiát.

A spirituális gyógyító tanfolyamok célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

A képzések, kezelések nem helyettesítik, hanem csak kiegészítik a szakszerű orvosi ellátást.