Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük a legtöbbet feltett kérdéseket és most megválaszoljuk őket.

Melyik Szövetséghez tartozik a tanfolyam?

A Reiki, az Angyal és az Aktív szellemi módszer tanfolyam egy Nemzetközi Szövetség a Reiki Association International (RAI) tanfolyama.

Online el lehet-e végezni a tanfolyamot?

A Reikit, az Angyalkommunkációt és az Aktív Szellemi módszert csak személyes tanfolyamon lehet elsajátítani, a gyakorlatok személyes jelentétet igényelnek. A többi tanfolyamnál van lehetőség online képzésre is.

Szükséges-e valamilyen előképzettség a tanfolyamhoz?

Nem szükséges. Egy Angyal tanfolyam tökéletes első lépése annak, hogy elindulj Spirituális utadon
és kezedbe vedd életed irányítását!

Gyerekek is jöhetnek a tanfolyamra?

A tanfolyamok kifejezetten felnőtteknek szólnak, de ha van olyan 12 éven felüli gyermeked és szeretne jönni, akkor kérlek keress meg.

Mennyien leszünk a tanfolyamon?

A tanfolyamok max 6-8 fővel indulnak, így garantált a családias légkör és a gyakorlás. Minden tanfolyamon szövődnek barátságok.

Ki tartja a tanfolyamot?

A tanfolyamokat Nagy János Reiki Mester és Angyal Tanár tartja, aki a Nemzetközi RAI szövetség tanára. János 2003-ban ismerkedett meg a Spiritualitás csodálatos világával és 2010 óta tart rendszeresen tanfolyamokat.

Van-e Beavatás a tanfolyamon?

A Reiki tanfolyamokon van kifejezetten energetikai beavatás, a többi tanfolyamon pedig több olyan rituálét is elvégzünk, ami jelentős energetikai tisztítással és rezgésemelkedéssel jár.

Hogyan készüljek a tanfolyami napra?

Semmilyen különös előkészület nem szükséges a tanfolyamra. Amit kérünk, hogy kipihenten érkezz és kényelmes világos ruhába gyere. Hideg, könnyű ebédet és jegyzetfüzetet hozz majd magaddal.

Hogyan kell fizetni a tanfolyam díjat?

Előleget szükséges elutalni a helyfoglaláshoz, a maradék díjat a tanfolyamon rendezzük készpénzben. Természetesen van lehetőség elutalni a teljes tanfolyam díjat is.

Hol lesz megtartva a tanfolyam?

A tanfolyamot Budapesten Zuglóban tartjuk, amely tömegközlekedéssel és autóval is nagyon könnyen megközelíthető. A parkolás ingyenes.

Ha esetleg még van olyan kérdésed, amire nem kaptál választ, kérlek írj a info@reikitanfolyam.hu e-mail címre, vagy hívj a 06-70-000-0000 telefonszámon.

Jelentkezés a Tanfolyamokra

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a képzésekre. A kérelem elküldése után fogsz kapni egy e-mailt a helyfoglalásról és egy díjbekérőt, amelyen befizetheted a tanfolyam díjának előlegét.

Ha bármilyen tanfolyamot elvégeztél nálam, a tanfolyam után is bármikor lesz lehetőséged gyakorlásra, díjmentes tanfolyam ismétlésre és tapasztalat cserére. Erről a lehetőségről a tanfolyamon fogunk beszélni.

Ez is fontos :

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és pszichés ill. testi problémáknál nem fogok javasolni semmilyen gyógyszeres ill. Angyal terápiát a szakszerű orvosi ellátás helyett.

Az Angyal tanfolyamok célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

A képzések, kezelések nem helyettesítik, hanem csak kiegészítik a szakszerű orvosi ellátást.