Előadás a Reikiről és az Angyalokról

Élj Te is olyan Életet amilyet szeretnél!

Úgy érzed, hogy kimerült és fáradt vagy?

Szeretnél tenni a jobb közérzetedért és az egészségedért?

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit tehetsz a szebb és jobb minőségű mindennapjaidért és Önmagadért a Reiki és az Angyalok segítségével, akkor gyere el az előadásra.

 

Az Előadáson szó lesz arról, hogyan veheted saját kezedbe életed irányítását, mit kell tenni tenni egészségedért.

Neked szól az előadás :

Ha testi vagy lelki problémád van
Ha segíteni szeretnél családtagjaidon, ismerőseiden
Ha szeretnéd a stresszt könnyedén legyőzni

Ha nehézségek nélkül szeretnél megfelelni a kihívásoknak
Ha szeretnél magabiztosabb, határozottabb személyiség lenni
Ha minél kevesebb gyógyszert szeretnél bevinni a szervezetedbe és a már szervezetben lévőknek csökkenteni a mellékhatásait.

 Ha szeretnél ellenállóbbá válni a környezeti hatásokkal szemben
Ha szeretnél Boldog Sikeres és Harmonikus életet élni.
Ha minél kevesebbet szeretnél orvosi rendelőkben üldögélni.

Vagy csak egyszerűen érdekel a Reiki és az Angyalok világa

Előadó : Nagy János

Reiki és Angyal tanár

2003-ban csöppentem bele az Angyalok és a Reiki csodálatos világába és 2010 óta tanítom ezeket a nagyszerű módszereket, hogy mindenki számára könnyen elérhetőek legyenek a magas szintű, elméleti és gyakorlati ANGYAL és REIKI tanítások. Idáig világszerte már több millióan sajátították el a tudást, és gyakorolják minden nap az Angyalokkal való kommunikáció és a Reiki harmónia művészetét.

Mit ad számodra az előadás?

Számtalan történetet ismerünk arról, hogy az angyaloknak nevezett, tisztán szellemlények képesek bennünket segíteni, irányítani, vezetni.

Az előadáson szó lesz arról kik azok az angyalok, milyen csodákra képesek, hogyan avatkoznak bele az ember életébe. megtanuljuk hogyan kérhetünk az angyaloktól.

 

Miről lesz MÉG szó az előadáson?

Az Angyalok mindig szerető gondoskodással mindig körülöttünk vannak és arra várnak, hogy mi segítséget kérjünk tőlük. Csak akkor avatkoznak az életünkbe, akkor szólnak bele a sorsunkba, ha megkérjük őket.

Segítenek túljutni nehéz embert próbáló helyzeteken, próbálnak bennünket a jó irányba terelni, hogy boldog életet élhessünk.

Megosztok veletek olyan angyali titkokat, amivel építheted életed, jobbá teheted sorsod.

Az előadásokon csinálunk meditációkat, amelyeken keresztül megtapasztalhatjátok az angyalok energiáit és megsimogatjuk az őrangyalunkat.

Reiki az Életünk szolgálatában

A Reiki egy olyan szeretetteljes gyógymód, amellyel nemcsak önmagadon, hanem másokon is segíthetsz. Az előadáson megismerkedünk a Reiki történetével és a benne rejlő lehetőségekkel. 

Angyali csodák mindennapjainkban

Az Angyalok egyik fő feladata, hogy segítsenek neked megtalálni azokat a megoldásokat, amelyek segítségével harmóniát, boldogságot, bőséget és egészséget teremthetsz magadnak. 

Szemléletmód változás

Az Előadáson olyan módszerek kerülnek ismertetésre, amely elősegíti pozitív szemléletmódot és optimizmust nyújt számodra, ezzel megkönnyíti a nehéz körülményekkel való szembenézést és a továbblépést.

Vélemények az előadásról

“Úgy vélem, hogy a tanítót mint fogalom azt teljes egészében rád szabták! Sok dolgot le lehetne írni pozitív dolgokat amiket átadtál és ahogyan a tanítványokat oktatod és a tanfolyam után sem engeded el kezüket. De ezeket át, illetve meg kell élni. Én azok közé a szerencsések közé tartozom akik ezt megtették! Tudom, hogy találkozunk még, hisz van mit tanulnom még! Kívánom, hogy sok út kereső találjon meg téged akiknek te bizton segítesz!”

K. Róbert

 

Kedves János! Szeretnék köszönetet mondani a tegnapi előadáson kapott ismeretekért. Rendkívül kellemes volt a légkör és az előadásmód is. Számomra egy teljesen új világot nyitottál meg, ahol szeretnék tovább haladni és tudásomat elmélyítve segíteni azokon az embereken, akiknek erre szüksége van. A kapott ismereteket első körben igyekszem használni a családtagjaim gyógyításánál. Áldás a munkádra!

N. Zsóka

Jelentkezés az Előadásra

Előadás a Reikiről és az Angyalokról

2024. Év

A részvételi díj 1.000 Ft, amit teljes egészében jótékonysági célra lesz fordítva, elutalásra kerül egy gyermek segítő szervezet számlájára. Ezt te is megteheted egy általad kedvelt szervezetnek.

Kérlek csak akkor jelentkezz, ha biztosan eltudsz jönni, mert a max. létszám 12 Fő és mindenki számára szeretném biztosítani a lehetőséget aki részt szeretne venni az előadáson.

 

Ajándék az Előadás résztvevőinek

Aki eljön az előadásra az ajándékba kap egy programozott Spirituális fejlődést támogató kristálycsomagot, amely segíti a Spirituális fejlődésedet, segíti az Életfeladatod megtalálását és segít megtalálni azt a tudást, amelyek a számodra a legmegfelelőbbek és amelyekkel a legtöbbet tudsz embereknek segíteni. 

Szintén ajándék még egy csakra és auratisztítás és egy teljes energetikai felmérés.

Következő előadási időpont Budapesten : 2024. év (Kérlek nézz vissza később)

Az előadás helyszíne : Budapest 14. kerület Zugló. A helyszín mind tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető. A parkolás ingyenes.

A jelentkezés után küldöm el a pontos címet, információkat.

Bármilyen kérdés felmerül, akkor kérlek keress az info@reikitanfolyam.hu e-mail címen.

 

Garancia

Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad az elődáson amit vártál, akkor a végén visszakérheted az előadás díját. Ez a mi garanciánk!

Jótékonyság

Az Előadás díja jótékonysági célra befizetésre kerül egy alapítvány részére, hogy támogassuk működésüket.

Ajándék

Ajándékba kapsz egy különleges Angyali Kristálycsomagot, amely segíti a Spirituális fejlődésedet és megtalálni az Életutadat.

Tisztítás

Az Előadáson aki kéri megfogok csinálni egy energetikai felmérést és egy csakra és aura tisztítást, hogy újra jól érezd magad.

Jelentkezés az Előadásra

FONTOS : Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz az előadásra. Van arra is lehetőség, hogy te elutald egy általad preferált szervezetnek a díjat,  akkor majd csak egy visszajelzést kérünk tőled e-mailben ha ez megtörtént.

Nekünk is utalhatod a díjat és akkor mi továbbítjuk egy gyermek segítő szervezetnek, amelyről az igazolás természetesen elérhető lesz az előadáson. Ebben az esetben kérni fogunk számla kiállításhoz adatokat és a jelentkezés elküldése után fogsz kapni egy e-mailt a helyfoglalásról és egy díjbekérőt, amelyen befizetheted az Előadás 1.000 Ft-os díját.

2024 II. felében tervezünk újra előadást!